Translate

dimecres, 14 de novembre del 2012

QuitCAT Googlegar/OS amb GooglegaT


 cercant  idees per recuperar els somnis
despertar la teva 

Logo
 Intel·ligència Emocional fer creixer el teu eQ Emotional Quotient   

 QuitCAT Googlegar/OS amb GooglegaT 


PrenT un QuitCAT es gratis


una idea 
jo la veig ,  
en el món de la Xarxa


una exposició virtual que contingui tot allò que pensàvem veure i gaudir quan varem començar a modernitzar nos tots : divulgació d'activitats i projectes,debats tallerspresentació de propostes 

Veig que les Persones que porten els comerços i les petites organitzacions han donat un gran pas en l'ús de les Noves Tecnologies, en les eines de la Comunicació,  i en conèixer els seus atractius i algunes de les seves possibilitats.

Els mitjans de Comunicació, premsa, revistes, butlletins  ràdio TV i portals d' Internet s'han "apuntat" i no deixen de fer reportatges i redactar notícies. Les Persones, són les protagonistes i les qui fan les coses.

L'Ajuntament (el districte) aprofita la ben entesa per impulsar l'ús d' Internet entre els seus empleats, policia local, regidors, equips de neteja, escoles, guarderies, comerços, proveïdors,  la Comunicació i la participació, es mostra com a model d' impuls de la Societat de la Informació i avança cap el e-Governament ..... amb l'Ajuntament de la Ciutat (la Casa Gran) li ajuda a crear models d'impuls de Barcelona BarriXBarri.

Les Grans empreses amb establiments als barris del districte tenen l'oportunitat de col·laborar amb recursos i troben un retorn atractiu gràcies a l' impacte mediàtic , rentabilitzen el seu Patrocini.
Els comerços col·laboren, participen  i tenen la oportunitat de donar a conèixer allò que ofereixen.

Les entitats i organitzacions del tercer sector  establerts en el districte contribueixen divulgant els seus espais a Internet o creant-los si no els tenen i adequant-los a l'actualitat (si el que tenen està demodé).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada